• UW SIERADEN SPECIALIST VOOR ALLE LEEFTIJDEN
  • LEVERING BINNEN 2 WERKDAGEN
  • ALTIJD LEUK INGEPAKT
  • GRATIS VERZENDEN VANAF 10,00 EURO
  • UW SIERADEN SPECIALIST VOOR ALLE LEEFTIJDEN
  • LEVERING BINNEN 2 WERKDAGEN
  • ALTIJD LEUK INGEPAKT
  • GRATIS VERZENDEN VANAF 10,00 EURO

Handige tips voor uitgescheurde oorlellen

U kunt hier uw berichtje achterlaten, ik zal zo spoedig mogelijk per e-mail uw vraag beantwoorden.

Heeft u vragen, opmerkingen of hulp nodig, wij helpen u graag om de juiste paar oorclips te vinden, die bij u passen. Of u nou uitgescheurde, grote of kleine oorlellen heeft , wij hebben voor iedereen een paar passende oorclips.

Handige tips voor uitgescheurde oorgaatjes

Ja, ik moest eraan geloven, oorclips, met 1 uitgescheurd oorgaatje, helaas was ik ergens achter blijven haken met mijn oorbel en zo scheurde mijn oorlelletje uit, hierdoor hangen nu mijn oorbellen niet meer gelijk in mijn oren. En dan opeen heb je een probleem, je kunt geen oorbellen meer dragen, ja, en wat dan nu?

Het was ook nog eens geen gezicht twee verschillende lengtes aan oorgaatjes. Herkent u misschien ook dit probleem? Even dacht oké en wat dan nu, hoe ga ik dit oplossen? Nou eigenlijk heel simpel met oorclips, die ik altijd al vroeger droeg van mijn moeder.

Inmiddels wil ik eigenlijk niet meer anders, nu draag ik mooie subtiele, elegante, uitbundige of stijlvolle dames oorclips, clip oorbellen zijn gewoon makkelijk, het zijn eigenlijk oorbellen met een clip sluiting en ze zijn ook nog eens snel verwisselbaar.

Wat zijn nu de beste tips voor uitgescheurde oorlellen:

Het is altijd verstandig om bij oorclips met clipsluiting te kijken hoe groot de achterclip is, dat deze over het uitgescheurde gaatje omheen klemt. Dat het gaatje niet meer zichtbaar is. Je hebt verschillende maten clip sluitingen van klein tot grote sluitingen. Bij grote oorclips zitten over het algemeen ook grote clip sluitingen.

Clip oorbellen zijn ook een makkelijke optie voor mensen die geen gaatjes hebben.

Een belangrijk onderdeel van clip oorbellen is de achterclip, die zorgt voor de juiste pasvorm en comfort. Deze achterclip kan verstelbaar zijn, waardoor het geschikt is voor verschillende oorlelmaten of voor uitgescheurde oorlellen.

Daarnaast voorkomt de achterclip dat de oorbel van het oor af valt, wat erg handig is bij dagelijkse activiteiten. Kortom, de achterclip bij clip oorbellen is een essentieel onderdeel voor het dragen van deze trendy accessoires.

Hoe voorkom je nu pijnlijke oorlelletjes:

Aan bijna alle vrouwen oorclips zitten kleine zachte aangename siliconen rubbertjes aan de achterclip, hierdoor verzacht het klemmen van de oorclips, in het begin van het dragen van oorclips kunnen de oorlelletjes wat geïrriteerd aan de oren aanvoelen. Dit is meestal van tijdelijke aard.

Wat is de trend van 2024?

Vorig jaar zagen we heel veel goudkleurige oorclips en dit jaar is het zilverkleurige en parel oorclips zowel op het oor als hang oorclips.

De klassieke natuurlijke elegantie van parels zijn in een nieuw jasje gestoken en zijn dit jaar ook weer helemaal hip. Zowel de rijstparels, zoetwaterparels, en de barok parels in grillige vormen zijn onweerstaanbaar en een lust voor het oog

Waarom nu oorclips:

Oorclips zijn er in vele vormen, maten en kleuren

Ze passen bij vele outfits

Makkelijk en snel verwisselbaar

Krijgt geen ontstoken oorgaatjes

Er zijn ook roestvrijstalen oorclips verkrijgbaar

Ze zijn in trend kleuren te verkrijgen

Contact:

Wilt u meer informatie, u kunt mij altijd via het contact formulier bereiken, ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Klik hier voor contact.

Tot slot

Hierbij de conclusie over oorclips met handige achterclip sluiting:

Handig bij uitgescheurde oorlellen en dames die geen oorgaatjes hebben in hun oren of graag nog een paar oorbellen willen dragen maar geen gaatjes meer durven te laten schieten, voor deze vrouwen zijn er leuke oorringen oorclips.

Maar er zijn ook nadelen aan oorclips, ze kunnen klemmen, irriteren, warm en rood aanvoelen aan de oren.

Het is ook niet verstandig om met oorclips te slapen, douchen en te zwemmen, maar er zijn zoveel voordelen aan oorclips dat het een ideale oplossing is voor dames zonder oorgaatjes of uitgescheurde oorellen.