• UW SIERADEN SPECIALIST VOOR ALLE LEEFTIJDEN
  • LEVERING BINNEN 2 WERKDAGEN
  • ALTIJD LEUK INGEPAKT
  • GRATIS VERZENDEN VANAF 10,00 EURO
  • UW SIERADEN SPECIALIST VOOR ALLE LEEFTIJDEN
  • LEVERING BINNEN 2 WERKDAGEN
  • ALTIJD LEUK INGEPAKT
  • GRATIS VERZENDEN VANAF 10,00 EURO

Handgemaakte vrolijke oorbellen voor kinderen.

Oorbellen voor meisjes met vrolijke printjes van roestvrijstaal, zilver of metaal, met hangertjes of afgewerkt met kraaltjes. Van deze unieke oorbellen worden meisjes blij, kindvriendelijke sluitingen. Allemaal online te bestellen.

Oorbellen voor meisjes

Leuke gekleurde oorbellen en oorstekers voor meisjes in dierenprint, bloemetjes of fruit polymeer klei ronde hangertjes, deze hangertjes worden hand gemaakt en zijn daarom ook uniek. Ze zijn lichtgewicht en ideaal om te dragen en zeer geschikt voor kinderen. Het is een kunststof materiaal die in allerlei vormen te verkrijgen zijn. Het materiaal is duurzaam en water resistent en zeer veilig te dragen voor kinderen als volwassenen.

Deze gekleurde polymeer klei hangertjes hebben aan voor en achterkant hetzelfde printje, dus je ziet ook aan de achterkant deze leuke polymeer printjes. Deze oorbellen zijn zeer geschikt voor wat jongere kinderen.

Enkele oorhangers hebben een kraal van Tibetaans zilver, dit is gemaakt van een metaal die een laagje antiek zilver er over heen heeft, dus verzilverd metaal. Het is lood en nikkelvrij.

Deze kinderoorbellen zijn alleen geschikt voor kinderen die gaatjes in hun oren hebben laten zetten of schieten, dus doorboord, anders krijg je de meisjes oorclips voor niet gaatjes dus niet doorboord.

Het zijn te leuke oorbellen om te dragen en passen bij eigenlijk allerlei vrolijke kleding en zeker voor de zomer, met leuke frisse kleuren, vrolijke bloemen en schattige dierenprint kopjes voor de wat kleinere meisjes. De fruit oorbellen zien er lekker gekleurd uit, in allemaal leuke heldere frisse kleuren. Je valt wel op met deze leuke oorbellen/oorknopjes.

De oorbellen of oorknopjes zijn van rvs ook wel roestvrijstaal genoemd, dit materiaal heeft veel voordelen want het geeft geen allergische reactie dus hypoallergeen, roestvrij en krast niet. Rvs is een zeer sterk materiaal. De afmeting van de oorbellen met klapsluiting hebben een doorsnede van 15mm.

De oorbellen hebben een klapsluiting, dit is makkelijk voor kinderen om zelf in en uit te doen, ze worden ook wel veiligheidssluitingen genoemd. Het haar kan ook niet om de oorbellen heendraaien, dit is wel erg handig bij meisjes die lang haar dragen.

De oorknopjes voor meisjes hebben een kort 10mm steeltje, dit is speciaal voor kinderen, dat het niet achter het oor in de huid prikt. Het zachte afsluit rubbertje is voor het niet knellen tegen het oortje van het kind, kinderen of meisje.

De oorbellen en oorstekers zijn helemaal van rvs gemaakt en zijn lichtgewicht, dit is wel zo fijn voor meisjes, te zware oorbellen hangen ook niet mooi aan het oor.

Reinig/ontsmet regelmatig de oorstekers met een reinigingsmiddel op een zacht doekje met een ontsmettingsmiddel, dit middel is te koop bij drogist en apotheek, hiermee ontsmet je de oorstekers en voorkom je zoveel mogelijk ontstekingen aan het oorgaatje wat doorboord is.

Deze oorbellen en oorstekers voor kinderen/meisjes zijn met liefde en passie handgemaakt in mijn atelier in Epe, en al mijn sieraden zijn lood en nikkelvrij!

De oorbellen, oorstekers voor kids worden per paar verkocht.

Deze oorbellen voor kinderen zijn makkelijk online te bestellen en veilig te betalen met IDEAL. Alle oorbellen voor kinderen worden in een lief organza zakje verpakt, hier kunnen de oorbellen ook goed in bewaard worden.