• UW SIERADEN SPECIALIST VOOR ALLE LEEFTIJDEN
  • LEVERING BINNEN 2 WERKDAGEN
  • ALTIJD LEUK INGEPAKT
  • GRATIS VERZENDEN VANAF 10,00 EURO
  • UW SIERADEN SPECIALIST VOOR ALLE LEEFTIJDEN
  • LEVERING BINNEN 2 WERKDAGEN
  • ALTIJD LEUK INGEPAKT
  • GRATIS VERZENDEN VANAF 10,00 EURO

Fijne schakel armbandjes voor dames

Draagbare tijdloze dames schakelarmbanden met edelstenen of bedels, voor elk moment van de dag in goud of zilverkleurig roestvrijstaal. Om jezelf eens te verwennen of om een ander te verassen met zo'n uniek cadeau.

Dames armbanden

Unieke handgemaakte tijdloze draagbare roestvrijstalen dames schakelarmbanden vindt je bij ons online in de webshop. Alle schakelarmbanden worden met veel passie gemaakt in ons atelier in Epe. En zijn zeer aantrekkelijk geprijsd.

Er zijn zowel goudkleurige als zilverkleurige schakelarmbanden met of zonder edelstenen in warme kleuren. Alle armbanden zijn voorzien van een stevige makkelijke karabijn (sluiting) en een mooi afgewerkt verleng kettinkje van 3cm lang met of zonder edelsteen.

Alle tussenstukken edelsteen van de schakelarmband zijn mooi glad, rond of facet geslepen afgewerkt dus geen uitsteeksels. Of het tussenstuk van de schakelarmband is voorzien van een roestvrijstalen afbeelding.

Toch liever een andere maat, deze kan ik leveren op maat gemaakt, graag de polsomvang pas meten met een centimeter, deze graag aan mij mailen naar info@aaforyou.nl, dan zorg ik dat u de juiste maat geleverd krijgt voor dezelfde prijs. Op maat gemaakt en geleverde schakelarmbanden kan ik geen retour geven.

De roestvrijstalen schakelarmbanden zijn gemaakt van een duurzaam zeer sterk materiaal, het roest niet, is anti-allergisch en ook nog eens recyclebaar.

Alle schakelarmbanden worden in een mooi geschenkzakje verpakt en verzonden. Leuk om jezelf cadeau te geven maar ook om iemand te verassen met een uniek cadeau.

Alle sieraden van A&A for you zijn nikkelvrij. U kunt de schakelarmbanden makkelijk bestellen en veilig betalen met IDEAL.