• Uw sieraden specialist voor alle leeftijden
  • Uw sieraden specialist voor alle leeftijden

Een paar mooie oorclips van goede kwaliteit geven je outfit een vrouwelijke en feestelijke uitstraling. Voor elke gelegenheid hebben wij oorclips zowel voor de jonge als de rijpere vrouw.

Mooie merken zoals Viva classic, WingsByou, Sweet7 en Fiell zijn oorclips met chique details zoals Australisch kristal.

Oorclips

Bij A&A for you heeft u een zeer ruime keus aan trendy oorclips voor zowel jonge als voor rijpere vrouwen. Voor vrouwen met kleinere oorlel hebben wij speciaal de kleinere oorclips. Wij hebben vele vormen, stylen, kleuren en maten aan oorclips er zijn altijd wel een paar oorclips te vinden voor dagelijks gebruik of voor een feestelijke gelegenheid. Leuk om iemand cadeau te geven of jezelf te verwennen met een paar mooie oorclips.

Wij hebben veel verschillende modellen zoals lange, hangende met druppelvorm, kleurrijke Ibiza look oorclips. Ook zeer vrouwelijk de parel oorclips die geeft gelijk een chique, luxe uitstraling waar wij vrouwen blij van worden.

De feestelijke elegante oorclips zijn zeer geschikt voor bijzondere gelegenheden o.a de exclusieve glossy oorclips van Viva classic en Fiell die bijzonder zijn afgewerkt met Australian kristal, geslepen heldere steentjes of de Swarovski element. Enkele oorclips van Fiell zijn voorzien van een white gold laagje voor nog een chiquere uitstraling.

De feestelijke oorclips zijn meestal voorzien van kleine pareltjes of geslepen Swarovski stijl heldere steentjes.

Wij hebben in het assortiment zilverkleur, goudkleur en rosé kleur oorclips, dus voor iedereen is er wel wat te vinden aan oorclips. Ook wel genoemd oorbellen voor zonder gaatjes of klem oorbellen.

Voor de dagelijkse oorclips hebben wij in het assortiment creolen, platte oorclips met houtlook of moderne trendy oorclips. Deze zijn allemaal makkelijk te combineren met je outfit en geven je een zelfverzekerd gevoel.

De oorclips zijn van hoog waardig kwaliteit metaal, RVS of kunststof en nikkelvrij zijn allemaal voorzien van een stevige achter sluiting met of zonder zacht rubbertje voor het comfortabel dragen van de oorclips.

De clip oorbellen worden door middel van een clipje bevestigd met of zonder zachte rubbertjes achter het oor. Zo klemt de oorclip vast aan je oorlel.

De oorclips draag je op het oorlel of oorlelletje, dit is het onderste deel van de oorschelp en bestaat niet uit kraakbeen maar uit vetweefsel. De vorm van de oorlel verschilt per persoon.

De oorclips kun je makkelijk reinigen met een vochtig doekje. De rubbertjes voor het comfortabel dragen van de oorclips kun je met een afwasmiddel reinigen indien er vettige substantie op zit. Let wel op droog alles goed af.

Bewaar de oorclips apart van andere sieraden, hierdoor verminder je het krassen van je oorclips, en zo heb je er langer plezier van.

De oorclips, oorbellen voor zonder gaatjes worden per paar verkocht. U kunt gemakkelijk en veilig betalen met IDEAL. Wij verpakken uw oorclips met zorg en in een leuk geschenkzakje.