• Uw sieraden specialist voor alle leeftijden
  • Uw sieraden specialist voor alle leeftijden

Goudkleurige oorclips in verschillende vormen, stylen, kleuren en maten. Van glimmende tot gematteerde goudkleurige clips. Deze chique, elegante, klassieke, feestelijke of minimalistische oorclips zijn er zowel voor jonge als voor de rijpe moderne vrouw.en. Voor elke budget zijn er wel een paar mooie oorclips te vinden.

Goudkleurig

A&A for you heeft een ruime keus aan goudkleur oorclips in vele stijllen, o.a Trendy, zakelijke oorclips, opengewerkte, gekleurde oorclips, klassieke clips maar ook creolen en elegante lange oorclips, oorbellen voor zonder gaatjes in de oren, ook wel klem oorbellen genoemd. Deze goudkleurige betaalbare oorclips voor jonge als voor rijpe moderne zelfstandige vrouwen, ze zijn allemaal makkelijk online te bestellen.

De trendy grote tijdloze, modieuze, glimmende oorringen die prima passen bij lang haar en die jouw outfit helemaal compleet maken. Gouden oorclips passen bij vele haarkleuren, denk aan grijs, blond of bruin haar of gekleurd haar.

De klassieke en feestelijke en zeer glimmende elegante luxe uitziende oorclips van Viva classic, zijn van hoogwaardig materiaal en zijn bijna allemaal afgewerkt met Swarovski stijl steentjes en enkele hiervan met zirkonia.

De goudkleurige oorringen kun je nog iets aandraaien waardoor je oorclips nog steviger en comfortabeler zitten.De matte, glimmende of gladde oorclips zijn allemaal makkelijk voor dagelijks gebruik, passen bij vele outfits en zijn tijdloos en goed te combineren met andere sieraden.

 De parel oorclips met een natuurlijke uitstraling kom je altijd goed voor de dag mee. Ze geven je zelfvertrouwen door de chique uitstraling van deze klassieke goudkleurige oorclips. Ook zijn deze type oorclips makkelijk voor feestjes en bijzondere gelegenheden. Voor alle leeftijden hebben wij passende oorclips waar vrouwen blij van worden.

Maar ook de minimalistische oorclips die ook weer zeer geschikt zijn voor kleinere oorlelletjes maar ook die van kinderen. Deze oorclips dragen comfortabel omdat ze ook lichtgewicht, subtiel en van eenvoud zijn.

De robuuste en grote oorclips zijn meer geschikt voor vrouwen die wat grotere oorlellen hebben, over het algemeen zien deze oorclips er ook wat steviger uit, ook hier vallen de oorclips dan wat mooier op het oor, deze kun je zowel vinden als klassieke of glimmende of grote oorclips.

De klassieke oorclips zijn ook zeer geschikt voor zakelijke gelegenheden, deze kunnen ook dagelijks gedragen worden en passen eigenlijk bij vele outfits.

Clip oorbellen worden bevestigd door middel van een clipje achter het oor met of zonder zachte rubbertjes voor het comfortabel dragen van de oorclips. Voor vrouwen met een rubberallergie kun je de zachte rubbertjes heel eenvoudig verwijderen.

Je draagt de oorclip op je oorlel of oorlelletje. Dit is het onderste deel van de oorschelp en bestaat niet uit kraakbeen maar uit vetweefsel. De oorclip heeft eigenlijk altijd een schanier systeem waardoor de oorclip goed op zijn plaats blijft zitten. Bij sommige oorclips hebben een aandraai systeem voor de stevigheid

.De oorclips ook wel niet doorboord genoemd, zijn nikkelvrij en worden per paar verkocht, u kunt ze makkelijk kopen en veilig betalen met IDEAL.